BOOM

BOOM! Är du redo att levla upp, att samla ihop hela DIG och bli en självklar ledare och inspirationskälla?

DELTA I FIND THE YARDS TRANSFORMERANDE OCH SKRÄDDARSYDDA 1:1 COACHINGPROGRAM ”BOOM”

Har du jobbat hårt i många år och nu börjat ifrågasätta hur länge du vill hålla på som du gör? Är det värt det? Är det kul? Har du gått kurser, ledarskapsutbildningar, läser och lyssnar på mycket, men du har svårt att applicera det. Har du kommit till en viss nivå i karriären, du har kämpat mycket och tänker nu, jaha, vad är nästa steg nu då? Känner du att du vill utvecklas både i privat och arbetslivet? Ta nästa steg. Vill du kliva ut mer i din fulla kraft, samla ihop alla erfarenheter, all kunskap och utbildning, HELA din person in i något nytt hållbart, energi- och glädjefyllt? 

Jag har tagit fram BOOM till dig. Det är ett privat 1:1 coachingprogram för dig som är redo bli en ledare som kan leda dig själv och andra. BOOM är “all in” mellan dig och mig i en skräddarsydd process, anpassat bara för dig, där du får mer av min tid, större utmaning, mer fokus och utväxling. Blixtar och dunder helt enkelt. BOOM är djupt transformerande och det har bevisats om och om igen.

Vad du får

 • All in, all access!
 • 8 eller 12 veckor
 • 1:1 privat coaching
 • Coaching-sessioner varje vecka de första 4 veckorna, sedan varannan vecka
 • En skräddarsydd process baserat på individens behov
 • Djupgående hemuppgifter som är behovs specifika
 • Fulltid access till coach via app

Ett djupt transformerande och utvecklande online program där jag, Johanna, vägleder, utmanar och stöttar dig i att stegvis genomföra förändring och skapa positiv utveckling i ditt liv.

De första 4 veckorna ses vi varje vecka i ett 75 min coachingsamtal, efter varje samtal får du skräddarsydda och effektiva övningar baserat på vad du behöver öva och utveckla. Efter dessa 4 veckor är det dags att implementera och integrera mer, så då har vi coachingsamtal varannan vecka.  

Resultat

BOOM ger dig följande:

 • Samlar ihop hela dig, erfarenheter, kompetens, insikter, kapacitet, hela din person in i något hållbart, glädjefyllt och meningsfullt
 • Lägger grunden för hållbar och långsiktig framgång
 • Ger individuella specifika verktyg, metoder och rutiner för att ta hand om dig själv
 • En tydlig riktning och trygghet med vad du vill och behöver för att kunna prestera och må bra 
 • Öppnar upp för kreativitet, energi och glädje
 • Bygger upp en inre trygghet och stabilitet som du kan fatta beslut och agera utifrån
 • Skapar en känsla av att känna dig rotad i din potential och ditt VARFÖR
 • Lägger grunden för ett tydligt, förankrat ledarskap för dig själv och andra
 • Du blir en inspirerande förebild för dina medarbetare och familjSagt om BOOM

Du är en next generation coach. Du är den nya tidens coach helt enkelt. Jag aldrig upplevt något liknande och jag har gått måååånga kurser, ledarskapsutbildningar och haft olika coacher. Jag tycker att jag har ganska bra koll. Du bygger ju upp en inifrån och ut. Det är inte bara en modell, det är inte bara generella verktyg. Det är djupgående, genomgående och personligt. Det du gör skapar långsiktigt äkta förändring och utvecklar på riktigt på så många plan. Det känns fräscht! Det som du gör är framtiden. TACK!”  (Affärsutvecklingchef, BOOM 2022)

”Jag hade ingen aning om hur jag skulle ta mig vidare, jag kände mig fast, trött, stressad. Jag visste inte vad mitt nästa steg skulle vara, jag hade gått igenom så mycket i livet, testat så många metoder och vägar. Jag kände inte igen mig själv. Johanna fick mig att reflektera, att stanna upp och se på mitt liv. Det var inte vackert hela tiden och det var inte lätt hela tiden. Men wow vilka det gav. Jag har börjat leva mitt liv i den riktning jag vill, jag har börjat att ta hand om mig själv mer, jag lyssnar på mig själv och det är som om jag har börjat att leva igen”  (Marknadschef, BOOM, 2022)

Jag hade en bild av att BOOM skulle vara konkreta case, hur man ska hantera olika situationer. Typ hur är du när du presterar, hantera olika människor, när du blir stressad i möten gör såhär, etc. Men detta gav så mycket mer än jag någonsin kunde tro. Det är ett holistiskt tillvägagångssätt för att bli bättre på alla plan. Det börjar ju verkligen med mig, det börjar inte med situationen. Det här har lyft HELA mig och det har gjort mig bättre på både arbetet och privat. Jag inser nu att ingen situation är den andra lik, så det är mycket bättre att bygga upp stabilitet och trygghet inom sig, för det bär jag med mig överallt oavsett situation och omständighet.” (Affärsutvecklingchef, BOOM 2022)

Hur är BOOM upplagt?

BOOM är ett privat 1:1 coachingprogram som skräddarsys helt och hållet efter dig som individ. Det baseras på djuplodande coachingsamtal och effektiva holistiska övningar. Ett helhetsgrepp som arbetar både mentalt och fysiskt. Det är ett transformerande och utvecklande program som är all in, all access till mig som coach under antingen 8 eller 12 veckor. Det är skräddarsytt efter dig som individ, men jag följer ett ramverk som innehåller stegen FÖRSTÅ, FÖRDJUPA och FÖRÄNDRA , men det är inte alla gånger en linjär process.

Fas 1

FÖRSTÅ

Sanning och förståelse växer i stillhet och närvaro. Du behöver börja med sakta ner, reflektera och utforska var du är i livet, var du har varit och vart du vill är. Här utforskar vi t ex stress och prestation mönster, bakgrund, behov och förväntningar. Om det behövs i ditt unika fall, tränar du också på att lämna det ständiga tänkandet och connecta till din kropp. Du får reflektera över ditt VARFÖR i livet och arbetet. Hitta det som motiverar dig.
Fas 2

FÖRDJUPA

Självinsikt och självkännedom är allt och du fördjupar det på den nivå du har behov av. Det är hjälpsamt att veta hur din hjärna fungerar och vilka förutsättningar vi har fått av evolutionen, för att förstå hur allt hänger ihop; tankar, känslor, beteenden och kroppsliga reaktioner. Om det behövs får du möjligheten att reflektera och ändra ditt triggersvar från ”REAGERA” till ”RESPONDERA”. Öppna upp för mer av din kognitiva kapacitet, kreativitet och balans. Här kan du även skapa ditt ”utrymme”, rutiner och metoder som hjälper dig att hantera din energinivå. 
Fas 3

FÖRÄNDRA

En av de få saker vi kan veta säkert i livet är att allt är i ständig förändring. Nyckelfaktorer för att förändra beteendet är att arbeta med att skapa ett dynamiskt tankesätt och att öva på självmedkänsla. Här tar du också fullt ägande över din transformation och utveckling, hittar din djupa inneboende motivation och blir som ett sista steg superkonkret och i många fall rundas BOOM av med att du skapar en otroligt väl underbyggd, inspirerande och gedigen handlingsplan för att kunna fortsätta växa ditt liv i den riktningen du har definierat för dig själv. 

BOOM är ett program är för dig som:

[

Har jobbat hårt i många år och nu börjat ifrågasätta hur länge du vill hålla på som du gör.

[

Har gått kurser, ledarskapsutbildningar, kan och vet mycket, men du har svårt att applicera det.

[

Har kommit till en viss nivå i karriären, du har kämpat och tänker nu, jaha, vad är nästa steg nu då?

[

Vill kliva ut mer i din fulla kraft, samla ihop alla erfarenheter, all kunskap och utbildning, HELA din person in i något nytt hållbart, energi- och glädjefyllt.

[

Sluta att överanalysera beslut och bli tydlig med vad du vill och behöver.

[

Vill bli en inspirerande förebild för dina medarbetare och familj.

[

Känna dig förankrad i vad du vill, vad du kan och varför.

[

Sluta att lägga fokus på att fundera på vad andra tycker och tänker om allt till att känna dig trygg i dig själv och ta din karriär och ditt liv till helt nya nivåer.

BOOM

Har du frågor?

Hur mycket jobb krävs det av mig som deltagare?

Det krävs det att du är engagerad och intresserad av att tillgodose dig det vi kommer överens om att du ska göra och att du jobbar kontinuerligt under alla programmets veckor. De första 4 veckorna är den 1,5h coaching/vecka, därefter varannan vecka. Utöver det tillkommer hemuppgifter och övningar att genomföra. Men eftersom det är en skräddarsydd process anpassar vi efter dina behov och förutsättningar. Men du bör avsätta ca 2-5 timmar per vecka.

Vilka kan delta i detta program?

Detta program riktar sig till individer och du kan både komma som privatperson eller som anställd på ett bolag.

Ger BOOM garanterat resultat?

Som din guide och vägledare kommer jag att lotsa dig genom varje steg i processen. Jag har lång erfarenhet av att coacha förändringsprocesser. Varje person är unik och resultatet bygger på att du lägger den tid och engagemang som programmet kräver. BOOM har skapat fantastiska resultat hos alla som aktivt har arbetat sig igenom processen.

 

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82