Du kan jobba med mig på primärt 3 olika sätt för att växa, utvecklas och skapa långsiktig och hållbar framgång! 

Funderar du mycket kring framtiden och om du vill fortsätta som du gör? Känner du av ett skav? Vill du ha mer glädje, kreativitet och flexibilitet i livet?  Vill du arbeta för att skapa en långsiktigt hållbar framgång? Jag har blivit kallad för Next Generation Coach. Jag har ett holistiskt perspektiv, jag är helt närvarande och går på djupet med mina klienter. Jag är expert på livsutveckling och förändring, mina klienter kommer loss, kommer framåt och förändrar sina liv när de är redo att gå in i ett samarbete med mig.

 SPARK

Energiinjektion

Det är just vad det låter som, en spark i rumpan, en gnista och energiinjektion för att komma vidare inom ett specifikt område i ditt liv. 4 veckor långt med 3 tillfällen 1:1 coachingsamtal och effektiva övningar som hjälper dig att landa, öppnar upp dina perspektiv, får dig loss och framåt. Skräddarsytt bara för dig.

GLITTRA

Utvecklingsprogram

Ett 9 veckors fantastiskt grupprogram med gruppcoaching och individuell coaching. för dig som vill komma loss, förändra och utvecklas i livet, som vill välja din egen väg. Prioritera dig och skapa de bästa förutsättningarna för glädje, lugn och energi i livet. 

Det är en tydlig process och programmet innehåller veckovisa föreläsningar och kraftfulla övningar. BOOM

1:1 coachingprogram

Här får du genom effektiva övningar utforska vad som är viktigt för dig i livet, sådär på riktigt. Du får fundera på vad du tycker är kul och vad du behöver för att må bra och vara glad. Du kartlägger i detta steg även dina unika talanger och egenskaper. För vi har alla dessa, men de kan ibland döljas av olika typer av brus i vår omvärld och inom oss.

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82