Är det ett högt tempo hos er med massor som händer parallellt och känns det ibland svårt att hantera energibalansen för dig och ditt team?

DÅ ÄR FIND THE YARDS WORKSHOP “HÅLL DIN ELD LEVANDE” PERFEKT FÖR ER!

Sätter ni stor vikt vid välbefinnande att man ska ha kunna ha ett liv vid sidan om, är det en fråga som är prioriterad och viktig, men som inte alltid är lätt att uppnå? Tror ni på att man behöver arbeta på en övergripande nivå (kultur, ledarskap, grupp, etc), men att det också är lika viktigt att individen har förmågan, verktyg och metoder att kunna leda sig själv? Min workshop “HUR DU HÅLLER DIN ELD LEVANDE” är framtagen just för er. 

För man KAN prestera, leverera både framgångsrikt och hållbart. En viktigt nyckel är att lära sig att hålla sin “eld” levande med en jämn och stabil låga. När jag pratar om eld menar jag driv, energi, passion, entusiasm, glädje, engagemang, etc. 

Jag delar viktiga nycklar och insikter kring hur du håller din eld levande och kan bibehålla energibalansen i min workshop.

Vad ni får

  • Förståelse och bakgrund kring vad som ligger bakom att vi vill prestera och vad skapar det i oss.
  • En grund till hur ni kan skapa en lustfylld prestation.
  • En kraftfull övning för att kunna skapa hållbar framgång.
  • Verktyg och metoder för att kunna ta hand om sig långsiktigt.

 

Sagt om workshopen

Johanna bjuder generöst på erfarenheter från sitt eget liv, och landar åhörarna avslappnat och engagerat. Det är personligt och proffsigt, tänkvärt och underhållande. En otroligt bra investerad tid i det hektiska arbetslivet”

Jag kommer att använda flera tankemodeller och verktyg som Johanna presenterade, de var väldigt användbara, genom att de formulerades konkret. Det är alltså inget flum utan väldigt tydliga.

Johanna är en inspirerande och energisk föreläsare som delar med sig av sina insikter från livet. Jag tar med mig konkreta verktyg att kunna arbeta med.

Som workshopledare var Johanna  grundad i sig själv, lyhörd och nyfiken på deltagarna, stimulerade till eget tänkande och erbjöd guidning när det behövdes. Det fanns ett lugn i gruppen samtidigt som det fanns ett gemensamt driv framåt. Inte en enda sekund var tråkig. Orden, kroppsspråket, engagemanget hon förmedlade gav gensvar från gruppen och intressanta samtal uppstod naturligt.

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82