{

Jag känner mig pånyttfödd. Jag har kommit tillbaka till min kärna. Jag vet nu vad jag behöver fokusera på och vad jag förtjänar. Jag fått min inre kompass och vet min riktning. Jag har fått specifika verktyg för att hantera stressiga situationer och människor på jobbet. Det har varit en underbar tid med Johanna och jag kommer att vara evigt tacksam.

– Deltagare SPARK, 2022 –
Om Johanna. Find the Yards

”Johanna är underbar som vägledare och coach! Johanna har delat med sig av sin kunskap, sina personliga upplevelser, sin energi och positivitet. Jag har blivit glad varje gång jag har startat en modul! Jag tycker även att Johanna varit lyhörd och inkännande och jag är tacksam för att ha fått bolla saker med henne.”

– Mathilda Velevska, deltagare i GLITTRA 2021 –
Om Johanna. Find the Yards

”Jag har gått mycket terapi, testat många saker. Men för första gången i mitt liv har jag äntligen kommit framåt på riktigt, det händer äntligen något! Jag har fått klarhet, jag har en riktning, jag känner en lugn trygghet spira inombords. Och det är tack vare GLITTRA

– Linda Andersson, deltagare GLITTRA 2021/22 –

Herregud vad jag har varit hård mot mig själv, vad jag har pressat mig själv till gränser som jag nu inser är helt galet. Jag ser nu också att min dotter har samma tendenser som jag har och det gör mig livrädd, jag vill inte att hon ska ha samma hårdhet mot sig själv som jag har. Jag vill att hon ska följa sina drömmar och det hon mår bra av. Jag har insett att det handlar om att jag först behöver prioritera mig själv, ta hand om mig själv, att ändra mina beteenden, för barn gör som vi vuxna gör, inte som vi säger….Glittra har hjälp mig att inse detta STORA och jag har påbörjat resan och redan börjat förändrat. Ser med nyfikenhet på framtiden igen. Vilken frihets- och lyckokänsla!

– Deltagare GLITTRA 2021/22 –

Glittra sår såååå många frön, öppnar upp för så mycket tankar och insikter om sig själv och sina beteenden, men det är ju också så konkret! Det har gett mig så många verktyg att kunna hantera vardagen när allt för mycket, men också att jag slutat att älta och oroa mig så mycket. Jag har ändrat mitt sätta att tänka mycket mer, att jag inte kan kontrollera allt

– Deltagare GLITTRA 2021/22 –

”Johanna är oerhört bra som vägledare och coach!! Johanna leder på ett otroligt sympatiskt och ödmjukt sätt. Jag har under 9 veckor inte hört en uns till dömande, hon är alltid stöttande och närvarande. Hela gruppens dynamik bygger på Johannas varma och inbjudande sätt att leda gruppen på. Johanna fyller kursen med egna personliga exempel från sitt eget liv och sin utveckling som träffar så rätt och som ger så mycket igenkänning och trygghet.”

– Ida Herngren, deltagare i GLITTRA 2021 –

Jag hade ingen aning om hur jag skulle ta mig vidare, jag kände mig fast, trött, stressad. Jag visste inte vad mitt nästa steg skulle vara, jag hade gått igenom så mycket i livet, testat så många metoder och vägar. Jag kände inte igen mig själv. Johanna fick mig att reflektera, att stanna upp och se på mitt liv. Det var inte vackert hela tiden och det var inte lätt hela tiden. Men wow vilka det gav. Jag har börjat leva mitt liv i den riktning jag vill, jag har börjat att ta hand om mig själv mer, jag lyssnar på mig själv och det är som om jag har börjat att leva igen

– 1:1 klient coachingprogrammet, marknadschef, BOOM 2022 –
 

Johanna är helt fantastisk! Hon har så mycket visdom, glädje, värme och erfarenhet. Johanna tar dig genom processen på ett mycket lärorikt men samtidigt glädjefyllt och tillåtande sätt, samtidigt som hon också utmanar. Programmet har gett mig verktyg och insikter som ingen terapi gett mig. Så holistisk och förankrat i vardagen. Det är så du verkligen når och känner transformation av ledarskapet” 

– 1:1 klient coachingprogrammet, BOOM 2022 –
 

”Johanna hjälpte mig att överblicka min livssituation, att se mer rationellt på tid och balans i livet, att fundera på olika livsval, genom att samtala om livets alla delar och göra prioriteringar. Jag är så tacksam för reflektionsutrymmet och riktningen framåt” 

– Maria, Kommunikationskonsult, klient i serie av enskilt coachingsamtal 2020 –
 

I had the privilege to work very closely with Johanna for several years in a challenging and highly interesting context. Together, we created and launched a new business area for one of Sweden’s largest and most well known companies. It’s my experience that Johanna has an extraordinary sense of what is truly important to deliver high quality results and directs her energy to these issues with impressive precision. As a person, Johanna is warm hearted, loyal and would never let her teammates deliver results at the cost of their personal health or well-being. Simply because she knows such trade offs are rarely necessary.

– Frida Nordström Nilsson, Head of Palantir Sweden –
Om Johanna. Find the Yards

Jag tycker workshopen var värdefull genom Johannas sätt att ur både vetenskapligt och praktiskt perspektiv visa på vikten av Compassionate Leadership. Att den dessutom tog sin utgångspunkt i de utmaningar vi befinner oss i med pandemin gjorde det extra relevant”

– Anna Stenvinkel, Generalsekreterare ForumCiv om Compassion workshop 2020 –

“Johanna är fantastiskt entusiasmerande och mycket kompetent. Hennes ödmjukhet och lyhördhet för att alla runtomkring gör att de känner sig sedda och 100% trygga. Hon har nära till skratt och i samma andetag är hon 100% fokuserad. En gyllene kombination”

– Jörgen Olofsson, VD Amore –

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82