Jag är Johanna, din vägledare till energi, framgång, glädje och frihet i livet!

Spana in film om mig här!

Guiden till din gnista

ladda ner den här!

Om Johanna. Find the Yards

Jag heter Johanna. Jag är förändringscoach och grundaren till livsutveckligsprogammet GLITTRA, det privata 1:1 coaching programmet BOOM och energiinjektionen SPARK.

Det var 10 år sedan. Jag var nybliven mamma. Vi hade precis flyttat till radhus i förorten, det var en sån där vinter utan snö. Jag hade precis börjat ett nytt högpresterande jobb. Jag var dränerad av sömnlöshet, omställningen av att bli mamma och bråk med min partner. 

Jag kände mig otillräcklig överallt, kände mig värdelös oavsett vad jag gjorde. Jag tänkte “om jag jobbar på lite hårdare så går det nog”. Jag pressade, pressade och pressade. Jag sa till mig själv: ”Jag är stark, jag är inte någon som ger upp. Alla andra klarar ju det. 

Jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Jag kände mig fast. Skulle jag skilja mig, byta jobb, gå i terapi. Jag visste inte vem jag var. Vad jag ville. Vart jag skulle. Vad jag tycker var kul. Jag kände mig så splittrad. Men jag är inte den som ger upp eller visar svaghet.

Några dagar innan jul satt jag på kontoret. Min projektledare kom in och sa att allt har skitit sig med en kund, så jag behöver ringa upp dem och prata med dem. 

Jag tittar på datorn, försöker läsa mina mail, men det går inte, jag kan inte läsa. Någon annan kommer fram och frågar hur det är. Jag faller ihop, jag börjar att gråta och jag kan inte sluta. Jag landade tungt ner i ett djupt, djupt svart hål av misslyckande.

Idag lever jag mitt kall, jag lever ett levande, energifyllt och meningsfullt liv där jag tillåter mig själva att känna alla känslor. Jag sätter gränser och har tydliga prioriteringar. Jag står stark i mig själv, jag är trygg med mig själv och låter mig själv ta plats.

Jag blev sjukskriven då och satt jag hemma i köket och stirrade ut genom fönstret. Jag tyckte synd om mig själv, jag var bara ett tomt skal, jag var besviken på samhället, allt och alla för att jag hade hamnat här.. Jag piskade på mig själv: “Du är ett misslyckande Johanna”, “Det är lika bra att du försvinner”. Men där och då kom det som en blixt från klar himmel. En röst inom mig som sa: Johanna nu får du fan ta dig i kragen, det är bara du som har makten inom dig att förändra ditt liv, det är ditt ansvar. INGEN ANNANS. Min vision är att människor ska vilja och kunna använda sin fulla unika förmåga om och om igen

Där och då startade min läkningsresa. Jag tog tag i saken med egna händer, gick i olika typer av terapier, jag började connecta med min kropp genom yoga, jag utbildade mig till hälsopedagog. Jag ville först ha tillbaka “gamla Johanna”. Jag började till slut inse att den gamla Johanna inte finns längre. Jag behövde hitta min nya väg, sätta mina gränser och göra hårdprioriteringar vad som är viktigt i livet och inte vika från dem en tum.

Jag lärde känna mig själv och mina triggers. Lärde känna mig själv och mina olika delar. Hur min energibalans fungerar. Jag hittade tillbaka till glädjen, till energin, till livet. 

I min process gick jag från en duktig flicka till en mogen kvinna som vågar att stå på sig, vågar ta alla sina behov på allvar, har sina verktyg för att må bra, prioriterar sin egen tid. 

Som lyssnar inåt istället för att lyssna på omvärlden. Som lyssnar och litar på sin egen röst. Som vågar att gå sin egna väg.

För dig som känner igen dig i känslan av att sitta fast i livet och som är redo att komma framåt och skapa en positiv och hållbar förändring, för dig som är redo att ta ditt liv och ledarskap till en ny nivå. För dig som vill samla ihop hela din person in i något nytt hållbart, energi- och glädjefyllt hör av dig nu för mer information om hur vi skulle kunna jobba tillsammans.

Sagt om Johanna:

{

Johanna är oerhört bra som vägledare och coach!! Johanna leder på ett otroligt sympatiskt och ödmjukt sätt. Jag har under 10 veckor inte hört en uns till dömande, hon är alltid stöttande och närvarande. Hela gruppens dynamik bygger på Johannas varma och inbjudande sätt att leda gruppen på. Johanna fyller kursen med egna personliga exempel från sitt eget liv och sin utveckling som träffar så rätt och som ger så mycket igenkänning och trygghet.” 

– Ida Hernborg, deltagare i GLITTRA 2021 –

“Johanna är fantastiskt entusiasmerande och mycket kompetent. Hennes ödmjukhet och lyhördhet för att alla runtomkring gör att de känner sig sedda och 100% trygga. Hon har nära till skratt och i samma andetag är hon 100% fokuserad. En gyllene kombination”

– Jörgen Olofsson, VD Amore –
Om Johanna. Find the Yards

“Johanna är underbar som vägledare och coach! Johanna har delat med sig av sin kunskap, sina personliga upplevelser, sin energi och positivitet. Jag har blivit glad varje gång jag har startat en modul! Jag tycker även att Johanna varit lyhörd och inkännande och jag är tacksam för att ha fått bolla saker med henne.

– Mathilda Velevska, Deltagare GLITTRA 2021 –

Du är en next generation coach. Du är den nya tidens coach helt enkelt. Jag aldrig upplevt något liknande och jag har gått måååånga kurser, ledarskapsutbildningar och haft olika coacher. Jag tycker att jag har ganska bra koll. Du bygger ju upp en inifrån och ut. Det är inte bara en modell, det är inte bara generella verktyg. Det är djupgående, genomgående och personligt. Det du gör skapar långsiktigt äkta förändring och utvecklar på riktigt på så många plan. Det känns fräscht! Det som du gör är framtiden. TACK!” 

– Affärsutvecklingschef, BOOM, 2022 –

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82