SPARK energiinjektion

Behöver du en SPARK, en gnista och energiinjektion för att komma loss, framåt och vidare inom ett specifikt område i livet?

DÅ SKA DU HOPPA PÅ FIND THE YARDS KORTARE, MEN EFFEKTIVA, UPPLÄGG ”SPARK”!

Sitter du fast inom ett specifikt område i livet? Kanske funderar du på om du ska byta jobb, eller vill bli bättre på att balansera aktivitet och återhämtning eller så behöver du bolla och ventilera hur du ska hantera din arbetssituation. Vill du komma loss och framåt? Jag har tagit fram SPARK för dig som inte vill gå ett långt program. SPARK är ett kortare 1:1 coachingupplägg för dig som behöver vägledning, stöd och pepp för att komma loss, framåt och vidare. 

Vad du får

  • 3 tillfällen 75 min djupgående 1:1 coachingsamtal.
  • Coaching-sessioner varje vecka de första 2 veckorna, sista tillfället två veckor efter.
  • En skräddarsydd process baserat på dina behov.
  • Djupgående hemuppgifter som är behovsspecifika.
  • All time access till coach via app under vår tid tillsammans

Resultat

SPARK ger dig följande:

  • Hjälper dig att komma loss och framåt
  • En plan, metoder, övningar.
  • Öppnar upp för energi och glädje.
  • Hjälper dig att hitta din riktning och ditt VARFÖR.
  • En stärkande boost av självförtroende.

Sagt om SPARK

Jag känner mig pånyttfödd. Jag har kommit tillbaka till min kärna. Jag vet nu vad jag behöver fokusera på och vad jag förtjänar. Jag fått min inre kompass och vet min riktning. Jag har fått specifika verktyg för att hantera stressiga situationer och människor på jobbet. Det har varit en underbar tid med Johanna och jag kommer att vara evigt tacksam”. (klient i SPARK hösten 2022)

”Jag kan stanna upp och sätta saker och ting i mer perspektiv och inte hamna i panikkänslor. Jag uppskattar också närheten till min familj mycket mer och den glädje de skänker, något som jag tagit för givet många ggr.” (Manlig klient i SPARK hösten 2022)

 

Johanna ger den perfekta balansen mellan att vårda men ändå att utmana. Hon är inkännande, tydlig, äkta och hjälper dig att se alla aspekter av en situation. Hon finns där för dig hela tiden när det behövs, vilket ger ett fantastiskt stöd. Om du har gått vilse, sitter fast och behöver hitta tillbaka till dig själv, tveka inte en sekund att anlita henne! (Kvinnlig klient i SPARK hösten 2022)

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82