Är du redo att frigöra din unika förmåga, att utvecklas, få mer energi, meningsfullhet och glädje i livet?

Delta i Find The Yards uppskattade livsutvecklingssprogram ”glittra”

Längtar du efter förändring? Är du trött på stress, press och att lägga livspussel utan mening och vill få mer meningsfull tid? Jag har skapat programmet GLITTRA för dig som vill ta steget och göra en livsstilsförändring, att väcka glädjen, inspirationen, kreativiteten och passionen i livet. Programmet är mina 10 års skapande och sökande efter ett mer levande och meningsfullt liv kondenserat. GLITTRA är en framgångsrik process, det har bevisats om och om igen. Det är ett flexibelt, inspirerande och effektivt online program för dig som vill skapa förändring i livet.

Vad du får

 • 9 veckor, 9 moduler
 • Holistiskt online coachingprogram 
 • Dynamiska gruppcoaching-sessioner varannan vecka
 • 1 djupgående 1:1 coaching session
 • Utvecklande hemuppgifter 
 • Kontinuerlig kontakt med grupp och coach via app 

GLITTRA är ett insiktsskapande och utvecklande online program där jag, Johanna, vägleder och stöttar dig i att stegvis genomföra förändring och skapa positiv utveckling i ditt liv.

Resultat

GLITTRA ger dig följande:

 • Möjlighet att kunna utnyttja mer av din unika kraft och förmåga.
 • Utrymme i livet för det som skapar välmående, pirr och gnista just för dig.
 • Modet att gå i din unika riktning och insikt kring vad du mår bra av, vill ha mer av i livet och vägen dit.
 • En stabil inre kärna och trygghet.
 • Möjlighet att hantera livets mot- och nedgångar bättre. 
 • Djupare förståelse och acceptans kring dig själv. 
 • Effektiva verktyg och metoder för att ta dig tillbaka till din kärna och leva ett mer hållbart, energi- och glädjefyllt liv.

Sagt om GLITTRA

GLITTRA är en fantastisk möjlighet att stanna upp och reflektera över hur man mår och vart man befinner sig – för att fundera på vad och vart man vill. Man får prova nya saker (meditation, frigörande dans, visualiseringsövningar, sångmeditation) för att se vad man kanske vill ha mer av. Att ha gruppcoachning med andra kvinnor och få dela erfarenheter har varit jätteintressant. GLITTRA är givande, lite jobbigt stundtals, men också väldigt roligt! (Mathilda Velevska, deltagare i GLITTRA våren 2021)

Jag har gått mycket terapi, testat många saker. Men för första gången i mitt liv har jag äntligen kommit framåt på riktigt, det händer äntligen något! Jag har fått klarhet, jag har en riktning, jag känner en lugn trygghet spira inombords. Och det är tack vare GLITTRA (Linda Andersson, deltagare i GLITTRA vintern 2021/22)

Såhär lycklig jag är i livet nu har jag inte varit i mitt vuxna liv, jag kände mig så splittrad tidigare och var så fokuserad på vad andra tycker och tänker om allt. Jag kände som om jag sprang på alla bollar hela tiden och ville att allt skulle vara perfekt. Nu har jag hittat min riktning och vågar att lyssna in och ge mig det jag behöver ” (Lina Flacking, deltagare i GLITTRA vintern 2021/22)

Hur är programmet upplagt?

Ett steg-för-steg online coaching program, med 9 moduler på distans under 9 veckor som varvas med gruppcoaching sessioner varannan vecka och individuell coachning. Tillgång till personlig feedback och stöd under resans gång gällande din utveckling.

Modul 1

Landa i dig själv

De flesta av oss spenderar merparten av vår vakna tid upp i vårt huvud, vi funderar, tänker och oroar oss. Detta första grundläggande steg handlar om att stanna upp, att landa här och nu för att skapa förutsättningar för att kunna börja öppna upp sinne och kreativitet. Här använder olika övningar för att komma in i kroppen, hitta andetaget och avslappningen. Att kunna reglera ditt nervsystem är den bästa life-hacken och starten på din resa.

Modul 2

Förstå ditt läge

Här får du reflektera kring och kartlägga din livssituation, definiera vart du är idag och vart du vill vara, hur du känner och vad du behöver. Hur motiverad är du att göra en förändring, vad förändringen innehåller och vad som krävs för att genomföra förändringen. Du får reflektera kring dina önskningar och drömmar.

Modul 3

Hitta ditt varför

Här får du genom effektiva övningar utforska vad som är viktigt för dig i livet, sådär på riktigt. Du får fundera på vad du tycker är kul och vad du behöver för att må bra och vara glad. Du kartlägger i detta steg även dina unika talanger och egenskaper. För vi har alla dessa, men de kan ibland döljas av olika typer av brus i vår omvärld och inom oss.

Modul 4

Förstå dina triggers

Vi människor har en fantastisk, men knepig hjärna. Här lär du dig hur din hjärnan fungerar och får kunskapen att förstå dig själv och andra bättre. Du introduceras till teorin kring Compassion (medkänsla) som ger dig en otroligt bra livsmodell för att kunna förstå varför du tänker, känner och handlar som du gör och hur det påverkar ditt liv, din hälsa och din motivation.  

Modul 5

Hitta dina sweet spots

Utan gränssättning, återhämtning och aktivering av trygghet i oss själva tar till slut energin, kreativiteten och glädjen efter tag slut. Här får du lära dig att hitta och ta utrymme för din egna tid och ytterligare fördjupa ett antal kraftfulla metoder för ta dig tillbaka till din kärna, till reflektion och att aktivera trygghet i din själv. 

Modul 6

Utmana din komfortzon

Här tar du steget in i fältet för alla möjligheter. För att skapa utveckling och förändring krävs mod och för att vara modig behöver du utmana dina egna rädslor, här får du stöd och metoder för att ta medvetna steg utanför din komfortzon på olika sätt. Du identifierar även eventuella motsägelser i vad du vill och utmanar etablerade “sanningar”.

Modul 7

Skapa flexibelt mindset

Hur du tänker kring dig själv och din utveckling är avgörande och därför implementeras konkreta övningar i självmedkänsla i denna fas. Du övar på ett mindset som handlar om att GE vad du själv vill HA och att implementera ett mer positivt synsätt i ovisshet och förändring.  

Modul 8

Äg din förändring

För att lyckas med en förändring behöver du äga din förändring, göra den till din egna. Här tar du riktigt ägarskap, du börjar formulera stora mål och definierar hur beredd och motiverad du är för att genomföra förändringen. Du får även värdefull kunskap, inspiration och motivation kring hur förändringsresor brukar se ut.

Modul 9

Få det att hända

I detta steg upprättar du en handlingsplan med delmål med vad du vill uppnå, definierar eventuella hinder och fallgropar. Du definierar bl a rädslor, negativa tankar och stress samt vad du ska göra när detta uppstår. Du hittar dina supportrar och väljer dina belöningar. Du fördjupar självmedkänsla som ett kraftfullt verktyg för att förverkliga dina drömmar och hantera sidosteg.

Detta program är för dig som:

[

Känner dig fast i livet, som känner att du vill förändra något, men inte vet hur du ska börja.

[

Som vill bli mer levande, få mer glädje, frihet och kreativitet i livet.

[

Känner att något skaver, som inte känns bra, att du har så mycket mer att erbjuda världen.

[

Vill skapa mer space i livet, men har svårt att frigöra och prioritera din egen tid.

[

Är redo för att tänka långsiktigt och är införstådda med att bestående förändringar kräver aktivt arbete.

[

Har svårt att balansera aktivitet och vila.

[

Känner mycket stress och press i livet och att det kanske inte borde vara så.

[

Drömmer om att utvecklas och längtar efter mer lekfullhet och mer tid över att utforska egna intressen.

Har du frågor?

Hur mycket jobb krävs det av mig som deltagare?

Det krävs det att du är engagerad och intresserad av att tillgodose dig programmets olika moduler och att du jobbar kontinuerligt under alla programmets veckor för att på bästa sätt kunna tillgodogöra dig allt nytt du får möjlighet att lära dig. Modulen i sig är maximalt 1 timme och grupp-coachingen 1 timme, förutom den tiden krävs det några timmars arbete med att testa, implementera och experimentera med de nya kunskaperna du fått i modulen.

Vilka kan delta i detta program och vad är maxantalet deltagare?

Detta program riktar sig till idivider. Gruppen består av 5 deltagare. Att göra detta i grupp ger möjligheten att utbyta erfarenheter, öva på varandra, men främst av allt att ni får möjlighet att stödja varandra i processen framåt.

Ger GLITTRA garanterat resultat?

Som din guide och vägledare kommer jag att lotsa dig genom varje steg i processen. Jag har lång erfarenhet av att coacha förändringsprocesser. Varje person är unik och resultatet bygger på att du lägger den tid och engagemang som online-kursen kräver.

Kommer vi att få tillgång till allt innehåll på en gång?

Du får tillgång till en modul i taget eftersom modulerna bygger på varandra och för att komma vidare till nästa modul i programmet ingår en kort utvärdering. På så sätt kommer ni och jag kunna följa er utveckling framåt och fånga upp frågor som dyker upp i varje kursdel.

Nyfiken på att veta mer om hur vi kan jobba ihop, boka in ett samtal med mig nu

Vi pratar igenom dina önskemål, utmaningar och behov helt förutsättningslöst.

Johanna Haag

l

johanna@findtheyards.se

076 879 80 82