7 mars, 2022

Vad är ditt syfte här på jorden?

 

Kan du känna en längtan att ta reda på vad som är meningen för just dig, syftet med din tillvaro här på jorden? Kan du känna inom dig att du är menad att göra något annat, men har svårt att sätta fingret på vad det är?

Denna känsla var så tydlig i mig för några år sedan. Jag jobbade fortfarande med affärs-och varumärkesutveckling på företag, men kände så starkt i hela mig att det var något annat jag var menad att göra.

Tänk vad sorgligt det hade varit om Einstein levt sitt liv som köpman eller sjöman, eller om Moder Teresa blivit kassörska eller servitris. Titta på konstnärer eller musiker, de uttrycker vem de är genom sin konst eller genom sin musik, ingen är exakt lika, de skapar genom kontakt med sitt innersta, det skulle vara sorgligt om alla musiker lät likadant samt om alla konstnärer gjorde exakt likadan konst.

Vad kan vi lära av detta, jo genom att hitta vårt syfte, vårt ”varför”, att börja få kontakt med vårt innersta, våra drömmar och vår intuition, så kan vi börja att uttrycka vilka vi är och leva våra liv mer fullt ut, istället för att försöka att alla härma andra.

Men det kan vara svårt att veta hur du ska komma fram till vad du ska göra istället, hur du ska utveckla ditt liv.

Jag är expert på livsutveckling och förändring. Jag hjälper dig! Jag är bara ett meddelande bort. Skicka ett direktmeddelanden till mig med ordet ”komma loss” så pratar vi.